Farver og Striber

Mikrosnedkeriet "Farver og Striber" producerer farverige havemøbler i klimavenlige materialer og bæredygtigt design.

"Farver giver glæde og Farver begejstrer"-derfor ønsker vi, hos Mikrosnedkeriet "Farver og Striber", at skabe et klassisk, farverigt og miljøvenligt alternativ til konventionelle havemøbler, der oftest fabrikeres i plast eller metal.”

Vi producerer udelukkende i dansk træ og Svanemærket maling, i eget -og et ældre Amerikansk design, der har fået en ”ergonomisk up-date” af virksomhedens ejer, Rikke, som er uddannet Ergoterapeut; -"Stolens tyngdepunkt og vinklen på stoleryggen, giver en optimal hvile af din muskulatur omkring bækken og rygsøjlen. og med vores tilhørende nakkepude, vil du opnå naturlig lænde- og nakkesvaj"..

Vi har 12 klare, varme, farver, både i lyse og mørke nuancer. Du kan vælge ensfarvede møbler eller én i hver sin farve.

Du er også velkommen til at være ekstra modig og sammensætte vores 12 farver, præcis som du vil og skabe et unikt møblement, der passer til din eller dit firmas stil og præferencer.

"Vi vil meget gerne gøre op med ”brug og smid væk mentaliteten” og give vores kunder mulighed for at passe godt på de møbler, de er glade for, så hvis f.eks. din plæneklipper eller hund "spiser" et stoleben, tilbyder vi nye dele, som let udskiftes. På den måde kan du have dine farverige møbler fra "Farver og Striber" i mange mange år"

Vores serie af havemøbler består af sammenklappelige robuste stole i forskellige størrelser, nakkepuder, fodskamler og kaffeborde. Møblerne leveres færdigsamlet i lærredspose, som kan bruges som vinteropbevaring eller som gavepose.

Løbende udvikler vi nye designs og produkter! Vores møbler kan stå ude hele året! Vores voksenstole kan bære personer op til ca. 140 kg.

Vi har ikke en fysisk butik, men alle er velkomne til at kigge forbi og "prøvesidde" vores stole, se farver og materialer- men ring eller skriv i forvejen, så I ikke kommer forgæves:)

"Farver og Stribers" værksted, ligger på vores hjemme-adresse i Rørvig, Møllebakken 49.

"-og ja vi er store fans af Gunner Willes børne-tv fra 80`erne, om Skrumpen fra det ydre rum, der ønsker at gøre vores verden mere farverig og hvis mantra er "Farver og Striber" -deraf vores firmanavn:). Gunnar har været så sød at tegne Skrumpen personligt til os, så se om I kan opdage den i vores produktoversigt"

Adresse:

Møllebakken 49

4581 Rørvig

Vis på Udforsk

Åbningstider:

For at være sikker på at vi er hjemme: ring 23318502 eller skriv:)

 • I dag:Åben efter aftale: 08:00 til 18:00
 • Følg med her:

  Butikker:

  Butikker hvor du kan købe varer fra Farver og Striber

  Produkter

  Produkter fra Farver og Striber

  Filtrér produkter:

  Ingen produkter at vise.

  Adresse:

  Møllebakken 49

  4581 Rørvig

  Vis på Udforsk

  Følg med her: